heartgallery opent POP-UP's met Karwei

25/05/2021

Op 29 mei opent heartgallery POP-UP’s in 3 vestigingen van Karwei. De bouwmarkt met smaak heeft tijdelijk ook smaakvolle kunst in Amersfoort, Capelle aan den IJssel en Zaandam. De laatste wordt zaterdag 29 mei om 11:00uur geopend door topfotograaf Cornelie Tollens.

Gedurende minimaal 10 weken is er een selectie van de kunstwerken uit de galerie te bekijken en kun je er gratis ansichtkaarten scoren. Leuk om te versturen naar een collega-liefhebber of handig om je partner te overtuigen. Wil je ook nog advies bij je keuze of heb je specifieke vragen? Kom op zaterdag of zondag naar 1 van de 3 vestigingen, dan is er namelijk een medewerker van heartgallery aanwezig om jou te helpen. 

 

Waarom de samenwerking tussen heartgallery en Karwei? Omdat het een schitterend moment is om kunst uit te zoeken, als je toch bezig bent met het stylen van je huis. Daarnaast voelt Karwei als organisatie zich ook echt betrokken. Mariëlle Rooswinkel, Manager Marketing Communicatie en Formule bij Karwei: “Wij steunen de missie van Aidsfonds om aids de wereld uit te helpen. Daarom zijn we erg trots en blij dat wij op deze manier ons steentje kunnen bijdragen.” 

 

Het is de ambitie van zowel Aidsfonds als Karwei om meer heartgallery POP-UP’s te openen, maar eerst zal natuurlijk deze pilot worden geëvalueerd. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Karwei en heartgallery? Schijf je hier in voor de update.

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie