heartgallery opent POP-UP's met Karwei

25/05/2021

Op 29 mei opent heartgallery POP-UP’s in 3 vestigingen van Karwei. De bouwmarkt met smaak heeft tijdelijk ook smaakvolle kunst in Amersfoort, Capelle aan den IJssel en Zaandam. De laatste wordt zaterdag 29 mei om 11:00uur geopend door topfotograaf Cornelie Tollens.

Gedurende minimaal 10 weken is er een selectie van de kunstwerken uit de galerie te bekijken en kun je er gratis ansichtkaarten scoren. Leuk om te versturen naar een collega-liefhebber of handig om je partner te overtuigen. Wil je ook nog advies bij je keuze of heb je specifieke vragen? Kom op zaterdag of zondag naar 1 van de 3 vestigingen, dan is er namelijk een medewerker van heartgallery aanwezig om jou te helpen. 

 

Waarom de samenwerking tussen heartgallery en Karwei? Omdat het een schitterend moment is om kunst uit te zoeken, als je toch bezig bent met het stylen van je huis. Daarnaast voelt Karwei als organisatie zich ook echt betrokken. Mariëlle Rooswinkel, Manager Marketing Communicatie en Formule bij Karwei: “Wij steunen de missie van Aidsfonds om aids de wereld uit te helpen. Daarom zijn we erg trots en blij dat wij op deze manier ons steentje kunnen bijdragen.” 

 

Het is de ambitie van zowel Aidsfonds als Karwei om meer heartgallery POP-UP’s te openen, maar eerst zal natuurlijk deze pilot worden geëvalueerd. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Karwei en heartgallery? Schijf je hier in voor de update.


27 juni 2021: BUY MY DARLINGS, The Naked Edition.

02/04/2021

BUY MY DARLINGS, The Naked Edition, verschijnt 27 juni 2021 in NDSM-Fuse.

Op zoek naar een fraai werk en het direct kopen van de kunstenaar? Het kan op 27 juni. Na het eerdere knal-succes in februari 2020, nu een nieuwe geheel Corona- en (kleding-)vrije editie. Design @paulfaassen, Organisatie @tara_fallaux & @martijnvandegriendt


Nieuw werk om van te houden in heartgallery

22/03/2021

Bijna maandelijks worden er kunstenaars of kunstwerken toegevoegd aan de heartgallery. In de afgelopen weken hebben we prachtig werk van Sander Stoepker en Tara Fallaux mogen verwelkomen. En jawel, er komt binnenkort nog een Martijn van de Griendt in de winkel. Lekker vaak langskomen dus! Of volg ons op Instagram @heartgalleryNL. Je kunt ook je e-mailadres achterlaten, dan informeren we je bij nieuwe kunst.


Micky Hoogendijk verruilt LA voor Brabant

17/02/2021

‘Onze’ Mickey Hoogendijk in de pers en hoe. Ze vertelde in een schitterend programma waarom en hoe ze LA verruilde voor Brabant. ‘


heartgallery opent 10 februari haar virtuele deuren.

11/12/2020

Na maanden van intensieve voorbereiding is het 10 februari echt zover: heartgallery gaat open!!! Heartgallery is een initiatief van Aidsfonds dat kunstliefhebbers in staat stelt iets moois in huis te halen en iets moois te doen. Kunst voor liefde.

certificaat

Achter de schermen

03/12/2020

Als aftrap van de heartgallery, kwamen alle kunstenaars geheel Corona-proof bij elkaar. Lokatie: Studio Kalverliefde (wat een plek!!!) Bekijk hier de film die we maakten als verslag.


Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie