Terug Volgende

White Arches

Amy Barratt-Jones
Formaat
55x75
Extra
Deze werken zijn per stuk handgemaakt en dus uniek.
Inclusief
Je steun aan Aidsfonds

Totale kosten € 25 per maand

Informatie kunstwerk

Alle werken zijn ontstaan vanuit een verlangen naar rust. Even weg uit je hoofd, maar in het nu bezig zijn. Adem halen. Just breathe. Dat is bij elk werk het uitgangspunt.

Amy Barratt-Jones

“Tekenen, schrijven, creëren is altijd onderdeel van mijn leven geweest. Het haalt me ​​uit mijn hoofd en in iets dat volkomen natuurlijk voor mij is. De tijd vliegt. Ik vergeet mijn zorgen. Ik leef in het nu. En leven in het nu maakt mij het meest gelukkig. Daarom heb ik besloten om mijn ‘nu’ te volgen, mijn dromen te volgen en mijn kunst met de wereld te delen. De werken die ik maak stralen allemaal een vorm van rust uit. Ze schreeuwen niet maar gaan op in de omgeving, complementeren de ruimte. Dat wil ik ook met mijn kunst bewerkstelligen dat mensen een momentje van rust ervaren. Alle werken zijn volledig handgemaakt en ook al zijn ze soms hetzelfde, ze zijn allemaal uniek. Ik gebruik geen mallen of andere hulpmiddelen maar werk intuïtief.
Ik hoop echt dat als je naar mijn kunstwerken kijkt dat je even stopt met waar je mee bezig bent en de aanwezigheid van het ‘nu’ voelt. Ik hoop dat ik je even uit je hoofd en in je hart kan halen. ​Als dat gebeurt, zit mijn werk erop. ​Liefs, Amy​”

Dit is wat je krijgt

Werken met een verhaal

Omdat alle kunstenaars actief betrokken zijn bij heartgallery, is van ieder werk bekend hoe het is ontstaan en waarom het in de heartgallery hangt. Zo weet je precies wat je in huis haalt.

Exclusief bij heartgallery

Ieder werk wordt in een gelimiteerde oplage geproduceerd, exclusief voor heartgallery. Dit doen we natuurlijk om te zorgen dat jouw werk net zo bijzonder blijft als het al is.

Certificaat van echtheid

Alle kunstwerken in de heartgallery zijn in samenwerking met de kunstenaars in gelimiteerde oplage geproduceerd. Dat kunnen we natuurlijk heel makkelijk zeggen, maar we bewijzen het ook door ieder werk van een certificaat van echtheid te voorzien. Op de achterkant van jouw werk vind je een certificaat sticker.

Hoogwaardige productie

Alle kunstwerken van heartgallery zijn met respect voor het werk en de aarde geproduceerd. Ofwel, zo hoogwaardig en duurzaam mogelijk. Voor lijsten gebruiken we FSC-gecertificeerd hout en museumglas, voor de prints waar mogelijk duurzame inkt.

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie