Terug Volgende

Wanordelijke stukjes herinnering

Merette Uiterwaal
Serie
Oplage van 25 - nog 24 verkrijgbaar
Formaat
80x80
Lijst
Geen
Extra
Hahnemuhle german etching geplakt op dibond met u profiel als ophangsysteem
Inclusief
Je steun aan Aidsfonds

Totale kosten € 25 per maand

Informatie kunstwerk

“Vanwege mijn kleurenblindheid bekijk ik de wereld letterlijk op een andere manier. Met mijn verstilde landschappen onderzoek ik de dynamiek van de landschappen om ons heen, dit resulteert in surrealistische foto’s waarbij de toeschouwer wordt uitgedaagd om op een andere manier naar het alledaagse te kijken. Dit specifieke landschap is geschoten bij Wijk aan Zee en toont het strand, de zee en een inkomende storm.”

Merette Uiterwaal

Merette Uiterwaal (1990, Amsterdam Zuid-Oost) is als fotograaf geïnteresseerd in de eenvoud van het alledaagse leven. Vanwege haar kleurenblindheid bekijkt ze de wereld dan ook op een andere manier. Haar verstilde portretten onderzoeken de dynamiek van de landschappen en objecten om ons heen. Dit resulteert in surrealistische foto’s waarbij de toeschouwer wordt uitgedaagd om op een andere manier naar het alledaagse te kijken. Momenteel woont en werkt Merette in Zaandam, Nederland.

Dit is wat je krijgt

Werken met een verhaal

Omdat alle kunstenaars actief betrokken zijn bij heartgallery, is van ieder werk bekend hoe het is ontstaan en waarom het in de heartgallery hangt. Zo weet je precies wat je in huis haalt.

Exclusief bij heartgallery

Ieder werk wordt in een gelimiteerde oplage geproduceerd, exclusief voor heartgallery. Dit doen we natuurlijk om te zorgen dat jouw werk net zo bijzonder blijft als het al is.

Certificaat van echtheid

Alle kunstwerken in de heartgallery zijn in samenwerking met de kunstenaars in gelimiteerde oplage geproduceerd. Dat kunnen we natuurlijk heel makkelijk zeggen, maar we bewijzen het ook door ieder werk van een certificaat van echtheid te voorzien. Op de achterkant van jouw werk vind je een certificaat sticker.

Hoogwaardige productie

Alle kunstwerken van heartgallery zijn met respect voor het werk en de aarde geproduceerd. Ofwel, zo hoogwaardig en duurzaam mogelijk. Voor lijsten gebruiken we FSC-gecertificeerd hout en museumglas, voor de prints waar mogelijk duurzame inkt.

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie