Terug Volgende

Valley of the moon

Frederique Peckelsen
Serie
Oplage van 50 - nog 42 verkrijgbaar
Formaat
70 x 50 cm
Lijst
70 x 50 cm
Lijst materiaal
Baklijst van donkerbruin hout
Extra
Hahnemühle fine art pearl giclée print.
Inclusief
Je steun aan Aidsfonds

Totale kosten € 25 per maand

Informatie kunstwerk

In de Wadi Rum woestijn, die ook wel de Vallei van de Maan genoemd wordt, regent of stormt het zelden. Maar deze ene dag, ergens in de verte, naderde een storm. De lucht werd langzaam donkerder en het diep gekleurde oranje zand leek onrustig te worden. In deze uitgestrekte vlakte met bergen die zich als muren opwerpen, voel je je zowel vrij als gevangen met een storm die steeds dichterbij komt.

Frederique Peckelsen

Frederique is gefascineerd door de invloed van landschap en omgeving op mensen, en hoe daaruit deels hun cultuur en religie gevormd worden. Mensen vinden verklaringen en oplossingen in de vorm van goden, rituelen, versiering en kleding die passen bij de obstakels die het leven en de natuur hen opwerpen. In haar werk is zij op zoek naar de onzichtbare magie van de aarde. Een gevoel van mysterie, dreiging en eenzaamheid komen samen in haar beelden, waar de mens slechts een klein onderdeel van het grotere geheel is.

Dit is wat je krijgt

Werken met een verhaal

Omdat alle kunstenaars actief betrokken zijn bij heartgallery, is van ieder werk bekend hoe het is ontstaan en waarom het in de heartgallery hangt. Zo weet je precies wat je in huis haalt.

Exclusief bij heartgallery

Ieder werk wordt in een gelimiteerde oplage geproduceerd, exclusief voor heartgallery. Dit doen we natuurlijk om te zorgen dat jouw werk net zo bijzonder blijft als het al is.

Certificaat van echtheid

Alle kunstwerken in de heartgallery zijn in samenwerking met de kunstenaars in gelimiteerde oplage geproduceerd. Dat kunnen we natuurlijk heel makkelijk zeggen, maar we bewijzen het ook door ieder werk van een certificaat van echtheid te voorzien. Op de achterkant van jouw werk vind je een certificaat sticker.

Hoogwaardige productie

Alle kunstwerken van heartgallery zijn met respect voor het werk en de aarde geproduceerd. Ofwel, zo hoogwaardig en duurzaam mogelijk. Voor lijsten gebruiken we FSC-gecertificeerd hout en museumglas, voor de prints waar mogelijk duurzame inkt.

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie