Terug Volgende

The Experience

Nanda Hagenaars
Serie
Oplage van 44 - nog 43 verkrijgbaar
Formaat
60x80
Lijst
Zwarte baklijst
Lijst materiaal
Hout
Inclusief
Je steun aan Aidsfonds

Totale kosten € 25 per maand

Informatie kunstwerk

Dit beeld is geschoten in Nanda’s studio in Amsterdam. Nanda: “Het beeld geeft voor mij een bepaalde gevoeligheid en tegelijkertijd een kracht weer. Het vertalen van emoties naar beeld vind ik fijn. Het is een taal, zonder woorden. Daarom noem ik het “the experience”. “

Nanda Hagenaars

Nanda Hagenaars (Waalre, 1988) studeerde International Business and Languages, werkte daarna enkele Jaren in de reclamewereld als officemanager en begon – somewhere in 2015- intuïtief met fotograferen.

“Dat ik een camera vasthad, zorgde ervoor dat ik bezig was met de wereld in het moment. Ik keek, ik observeerde, en ik klikte. Vroeger deed ik dit eigenlijk altijd al in mijn hoofd, als ik bijvoorbeeld lang achterin de auto zat bij mijn ouders, kneep ik één oog dicht, en beeldde me in hoe het zou zijn als die boom bijvoorbeeld een stuk naar links zou staan, en er precies op dat moment een vogel voorbij zou vliegen. Klik. Klik.

Ik vond met fotografie een manier om mezelf te uiten, en daarmee ook te transformeren. Fotografie heeft me geleerd dat ik eigenlijk heel krachtig ben.”

“Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit werk doe en ik wil daarom graag wat “teruggeven.” Daarom steun ik Aidsfonds.”

Dit is wat je krijgt

Werken met een verhaal

Omdat alle kunstenaars actief betrokken zijn bij heartgallery, is van ieder werk bekend hoe het is ontstaan en waarom het in de heartgallery hangt. Zo weet je precies wat je in huis haalt.

Exclusief bij heartgallery

Ieder werk wordt in een gelimiteerde oplage geproduceerd, exclusief voor heartgallery. Dit doen we natuurlijk om te zorgen dat jouw werk net zo bijzonder blijft als het al is.

Certificaat van echtheid

Alle kunstwerken in de heartgallery zijn in samenwerking met de kunstenaars in gelimiteerde oplage geproduceerd. Dat kunnen we natuurlijk heel makkelijk zeggen, maar we bewijzen het ook door ieder werk van een certificaat van echtheid te voorzien. Op de achterkant van jouw werk vind je een certificaat sticker.

Hoogwaardige productie

Alle kunstwerken van heartgallery zijn met respect voor het werk en de aarde geproduceerd. Ofwel, zo hoogwaardig en duurzaam mogelijk. Voor lijsten gebruiken we FSC-gecertificeerd hout en museumglas, voor de prints waar mogelijk duurzame inkt.

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie