Terug Volgende

Spain

Eli Dijkers
Formaat
60x80
Lijst
Donkerbruine baklijst
Lijst materiaal
Hout
Inclusief
Je steun aan Aidsfonds

Totale kosten € 25 per maand

Informatie kunstwerk

Na jaren in verre landen als India en China te hebben gewerkt, heeft Eli Dijkers zijn werk terug opgepakt in Europa. Eli: “Door me te concentreren op mijn eigen continent, kan ik de culturele achtergrond begrijpen en contact maken met de mensen die ik fotografeer.”

Eli Dijkers

Eli Dijkers (1978) is geboren en getogen in Nederland. Hij studeerde in 2012 af aan de Academie voor Fotografie in Rotterdam, na te zijn gepromoveerd in de farmacie, nucleaire geneeskunde en oncologie. Sindsdien heeft hij vele erkenningen ontvangen voor zijn fotografische werk, waaronder meerdere eervolle vermeldingen bij de Black & White Spider Awards, een Commended Fotograaf bij de Sony World Photography Awards en verschillende eervolle vermeldingen bij de Monochrome Awards.

Eli studeerde af aan de Academie voor Fotografie met zijn interpretatie van de stad waar hij woont, Rotterdam, getiteld Temporal Existence. Na zijn afstuderen was hij een van de 12 fotografen die waren geselecteerd om de stad Rotterdam te documenteren. Daarnaast is hij auteur van het in eigen beheer uitgegeven boek Enigma, een confronterende reeks beelden over het dagelijkse leven in de straten van India. Eli’s werk is uitgebreid geëxposeerd in binnen- en buitenland. Zijn werk wordt tentoongesteld in China, de VS, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Griekenland, Denemarken, Duitsland, Slowakije en Frankrijk.

Dit is wat je krijgt

Werken met een verhaal

Omdat alle kunstenaars actief betrokken zijn bij heartgallery, is van ieder werk bekend hoe het is ontstaan en waarom het in de heartgallery hangt. Zo weet je precies wat je in huis haalt.

Exclusief bij heartgallery

Ieder werk wordt in een gelimiteerde oplage geproduceerd, exclusief voor heartgallery. Dit doen we natuurlijk om te zorgen dat jouw werk net zo bijzonder blijft als het al is.

Certificaat van echtheid

Alle kunstwerken in de heartgallery zijn in samenwerking met de kunstenaars in gelimiteerde oplage geproduceerd. Dat kunnen we natuurlijk heel makkelijk zeggen, maar we bewijzen het ook door ieder werk van een certificaat van echtheid te voorzien. Op de achterkant van jouw werk vind je een certificaat sticker.

Hoogwaardige productie

Alle kunstwerken van heartgallery zijn met respect voor het werk en de aarde geproduceerd. Ofwel, zo hoogwaardig en duurzaam mogelijk. Voor lijsten gebruiken we FSC-gecertificeerd hout en museumglas, voor de prints waar mogelijk duurzame inkt.

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie