Terug Volgende

Rianne 10

Marc de Groot
Serie
Oplage van 5 - nog 0 verkrijgbaar
Formaat
60 x 75 cm
Lijst
nog in te vullen
Extra
Archival pigment print, op dibond paneel.
Inclusief
Je steun aan Aidsfonds

Totale kosten € 25 per maand

Informatie kunstwerk

Dit beeld komt uit een fashion-shoot voor Vogue Man in 2017, waarin model & yoga docente Rianne ten Haken krachtig geportretteerd is met de favoriete sneaker – van Marc de Groot zelf -balancerend op haar voet.

Het werk is voor het eerst geëxposeerd in de show ‘Faces from the Glossies’ , ter ere van Marc’s 30-jarig werk jubileum. In samenwerking met MAG Photography & Kahmann Gallery is een selectie van de Groot’s meest opmerkelijke portretten tentoongesteld, die hij in de loop der jaren van een grote diversiteit aan beroemdheden heeft gemaakt.

Marc de Groot

Marc de Groot (1964) is een fashion- en portret fotograaf die de spontane vitaliteit bij mensen weet vast te leggen in zijn werk. Zijn energieke, dynamische beelden hebben bijgedragen aan de signatuur van grote Nederlandse modebladen zoals Vogue, Glamour, LINDA., L’HOMO en ELLE. Zijn internationale werk omvat campagnes voor o.a. Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Levi’s en Calvin Klein. Hij woont met zijn vrouw, zoon & dochter in Amsterdam.

Dit is wat je krijgt

Werken met een verhaal

Omdat alle kunstenaars actief betrokken zijn bij heartgallery, is van ieder werk bekend hoe het is ontstaan en waarom het in de heartgallery hangt. Zo weet je precies wat je in huis haalt.

Exclusief bij heartgallery

Ieder werk wordt in een gelimiteerde oplage geproduceerd, exclusief voor heartgallery. Dit doen we natuurlijk om te zorgen dat jouw werk net zo bijzonder blijft als het al is.

Certificaat van echtheid

Alle kunstwerken in de heartgallery zijn in samenwerking met de kunstenaars in gelimiteerde oplage geproduceerd. Dat kunnen we natuurlijk heel makkelijk zeggen, maar we bewijzen het ook door ieder werk van een certificaat van echtheid te voorzien. Op de achterkant van jouw werk vind je een certificaat sticker.

Hoogwaardige productie

Alle kunstwerken van heartgallery zijn met respect voor het werk en de aarde geproduceerd. Ofwel, zo hoogwaardig en duurzaam mogelijk. Voor lijsten gebruiken we FSC-gecertificeerd hout en museumglas, voor de prints waar mogelijk duurzame inkt.

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie