Terug Volgende

Ray of Purple

Jill Noteboom
Serie
Oplage van 50 - nog 50 verkrijgbaar
Formaat
50x75
Lijst
Houten Mansonia baklijst
Passe-partout
Geen
Extra
Fine Art Giclée
Inclusief
Je steun aan Aidsfonds

Totale kosten € 25 per maand

Informatie kunstwerk

“Schemering. Taghazout, Marokko. Vlak voordat de zon onder gaat, ontstaat er aan een klein plein aan de kust van Marokko, een zachte paarse lucht. Vlak voordat de straatverlichting aangaat, staan de lantaarns als stille bomen aan de rand/rondom van het pleintje.”

Jill Noteboom

“Ik gebruik mijn camera om op avontuur te gaan. Overal ter wereld ben ik op zoek naar de relatie tussen mens, natuur en hun verhaal. Ik portretteer mensen in een onopgemerkt ogenblik. Mijn stijl is clean, minimal en filmisch.”

Dit is wat je krijgt

Werken met een verhaal

Omdat alle kunstenaars actief betrokken zijn bij heartgallery, is van ieder werk bekend hoe het is ontstaan en waarom het in de heartgallery hangt. Zo weet je precies wat je in huis haalt.

Exclusief bij heartgallery

Ieder werk wordt in een gelimiteerde oplage geproduceerd, exclusief voor heartgallery. Dit doen we natuurlijk om te zorgen dat jouw werk net zo bijzonder blijft als het al is.

Certificaat van echtheid

Alle kunstwerken in de heartgallery zijn in samenwerking met de kunstenaars in gelimiteerde oplage geproduceerd. Dat kunnen we natuurlijk heel makkelijk zeggen, maar we bewijzen het ook door ieder werk van een certificaat van echtheid te voorzien. Op de achterkant van jouw werk vind je een certificaat sticker.

Hoogwaardige productie

Alle kunstwerken van heartgallery zijn met respect voor het werk en de aarde geproduceerd. Ofwel, zo hoogwaardig en duurzaam mogelijk. Voor lijsten gebruiken we FSC-gecertificeerd hout en museumglas, voor de prints waar mogelijk duurzame inkt.

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie