Terug Volgende

Pitstop

Marjolein van der Klaauw
Serie
Oplage van 50 - nog 50 verkrijgbaar
Formaat
50 x 75 cm
Lijst
Geen lijst, wel een ophang profiel.
Extra
Epson glossy giclée print, op aluminium, achter acrylaat.
Inclusief
Je steun aan Aidsfonds

Totale kosten € 25 per maand

Informatie kunstwerk

Rode auto met Amerikaanse vlag bij Chevron tankstation.
Deze foto is gemaakt in 2019 onderweg naar Palm Springs, California. Een stop zoals er zovelen zijn in het land en herkenbaar voor iedereen die er weleens doorheen is gereisd. Alles op deze foto ademt Amerika. Amerikanen staan bekend om hun nationale trots en zijn niet bang omdat te tonen. Ook op de rode auto wapperen de stars & stripes. Door het raam van de voorste auto is een typisch Amerikaanse auto te zien.

Marjolein van der Klaauw

Marjolein van der Klaauw is een Nederlandse fotojournalist en wordt vooral geïnspireerd door andere culturen. Met een achtergrond in Europese Studies en Culturele Antropologie en haar interesse in mensen en culturen, legt ze de samenleving vast via haar blik op de wereld. Langdurig werkt ze aan thema’s die betrekking hebben op de mens in zijn habitat. Zo maakte ze onder andere de series Beach Bodies en werkt ze momenteel aan De Canta Club. Kleur en compositie zijn belangrijk voor het werk van Marjolein.

Dit is wat je krijgt

Werken met een verhaal

Omdat alle kunstenaars actief betrokken zijn bij heartgallery, is van ieder werk bekend hoe het is ontstaan en waarom het in de heartgallery hangt. Zo weet je precies wat je in huis haalt.

Exclusief bij heartgallery

Ieder werk wordt in een gelimiteerde oplage geproduceerd, exclusief voor heartgallery. Dit doen we natuurlijk om te zorgen dat jouw werk net zo bijzonder blijft als het al is.

Certificaat van echtheid

Alle kunstwerken in de heartgallery zijn in samenwerking met de kunstenaars in gelimiteerde oplage geproduceerd. Dat kunnen we natuurlijk heel makkelijk zeggen, maar we bewijzen het ook door ieder werk van een certificaat van echtheid te voorzien. Op de achterkant van jouw werk vind je een certificaat sticker.

Hoogwaardige productie

Alle kunstwerken van heartgallery zijn met respect voor het werk en de aarde geproduceerd. Ofwel, zo hoogwaardig en duurzaam mogelijk. Voor lijsten gebruiken we FSC-gecertificeerd hout en museumglas, voor de prints waar mogelijk duurzame inkt.

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie