Terug Volgende

No name 2

Eelco Wortman
Serie
Oplage van 25 - nog 25 verkrijgbaar
Formaat
60x70
Lijst
Zwarte baklijst
Lijst materiaal
Hout
Extra
Hahnemühle fine art pearl giclée print.
Inclusief
Je steun aan Aidsfonds

Totale kosten € 25 per maand

Informatie kunstwerk

“Persoonlijk schiet ik nooit met een plan of idee van een concept. Omdat ik van origine en in mijn hart een documentair- / straatfotograaf ben, fotografeer ik eigenlijk altijd puur op intuïtie en gevoel.”

Eelco Wortman

Eelco is een selfmade documentair- en portretfotograaf. Geïnspireerd door voornamelijk oude straat-en filmfotografie, maar ook cinema en muziek, werkt Eelco graag met (natuurlijk) licht, kleur, contrast en vorm. Met af en toe een uitstapje naar abstract, blijft zijn focus en fascinatie: mensen in hun natuurlijke habitat, vaker wel dan niet in een urban omgeving. Het werk wat hij maakt is te omschrijven als echt, soms emotioneel, een beetje rauw, maar altijd trouw aan zichzelf en kan gezien worden als een weerspiegeling van zijn eigen karakter.

Dit is wat je krijgt

Werken met een verhaal

Omdat alle kunstenaars actief betrokken zijn bij heartgallery, is van ieder werk bekend hoe het is ontstaan en waarom het in de heartgallery hangt. Zo weet je precies wat je in huis haalt.

Exclusief bij heartgallery

Ieder werk wordt in een gelimiteerde oplage geproduceerd, exclusief voor heartgallery. Dit doen we natuurlijk om te zorgen dat jouw werk net zo bijzonder blijft als het al is.

Certificaat van echtheid

Alle kunstwerken in de heartgallery zijn in samenwerking met de kunstenaars in gelimiteerde oplage geproduceerd. Dat kunnen we natuurlijk heel makkelijk zeggen, maar we bewijzen het ook door ieder werk van een certificaat van echtheid te voorzien. Op de achterkant van jouw werk vind je een certificaat sticker.

Hoogwaardige productie

Alle kunstwerken van heartgallery zijn met respect voor het werk en de aarde geproduceerd. Ofwel, zo hoogwaardig en duurzaam mogelijk. Voor lijsten gebruiken we FSC-gecertificeerd hout en museumglas, voor de prints waar mogelijk duurzame inkt.

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie