Terug Volgende

In between

Frederique Peckelsen
Serie
Oplage van 50 - nog 49 verkrijgbaar
Formaat
50 x 70 cm
Lijst
50 x 70 cm
Lijst materiaal
Baklijst van donkerbruin hout
Extra
Hahnemühle fine art pearl giclée print
Inclusief
Je steun aan Aidsfonds

Totale kosten € 25 per maand

Informatie kunstwerk

Direct naast een oude militairen post in het Atlasgebergte van Marokko, nog steeds bemand en sterk bewapend, liep een slingerweg door een berglandschap met fel gekleurde bergen. Het sterke contrast tussen de donkere schaduwkant, en het prachtig gekleurde zand van de berg aan de linkerkant, kwam perfect overeen met enerzijds het gevoel van vreugde bij het zien van zo’n bijzonder landschap en anderzijds de spanning van het stoppen en fotograferen vlak naast een bewapende militaire post, ergens diep in de bergen, ver weg van huis.

Frederique Peckelsen

Frederique is gefascineerd door de invloed van landschap en omgeving op mensen, en hoe daaruit deels hun cultuur en religie gevormd worden. Mensen vinden verklaringen en oplossingen in de vorm van goden, rituelen, versiering en kleding die passen bij de obstakels die het leven en de natuur hen opwerpen. In haar werk is zij op zoek naar de onzichtbare magie van de aarde. Een gevoel van mysterie, dreiging en eenzaamheid komen samen in haar beelden, waar de mens slechts een klein onderdeel van het grotere geheel is.

Dit is wat je krijgt

Werken met een verhaal

Omdat alle kunstenaars actief betrokken zijn bij heartgallery, is van ieder werk bekend hoe het is ontstaan en waarom het in de heartgallery hangt. Zo weet je precies wat je in huis haalt.

Exclusief bij heartgallery

Ieder werk wordt in een gelimiteerde oplage geproduceerd, exclusief voor heartgallery. Dit doen we natuurlijk om te zorgen dat jouw werk net zo bijzonder blijft als het al is.

Certificaat van echtheid

Alle kunstwerken in de heartgallery zijn in samenwerking met de kunstenaars in gelimiteerde oplage geproduceerd. Dat kunnen we natuurlijk heel makkelijk zeggen, maar we bewijzen het ook door ieder werk van een certificaat van echtheid te voorzien. Op de achterkant van jouw werk vind je een certificaat sticker.

Hoogwaardige productie

Alle kunstwerken van heartgallery zijn met respect voor het werk en de aarde geproduceerd. Ofwel, zo hoogwaardig en duurzaam mogelijk. Voor lijsten gebruiken we FSC-gecertificeerd hout en museumglas, voor de prints waar mogelijk duurzame inkt.

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie