Terug Volgende

HOPE

Sander Stoepker
Formaat
70 x 70 cm
Lijst
geen lijst, print op dibond incl ophangprofiel
Inclusief
Je steun aan Aidsfonds

Totale kosten € 25 per maand

Informatie kunstwerk

Sander: “Deze foto straalt hoop uit. Terwijl ik voor Plan Nederland op één van de meest hopeloze plekken was, een afgelegen dorp in Malawi, werd er een kindje geboren en de moeder overleed dezelfde nacht. De volgende dag was er de hele dag regen. Tijdens een enorme onweersbui is de moeder begraven in een gat vol met regenwater en modder. Aan het einde van de middag, net voor het ging schemeren, klaarde de dag op en zag ik het gezicht van deze jonge jongen voor me. Wat een contrast: hoe groot het verdriet, zo mooi is de veerkracht in het dorp.”

Sander Stoepker

Sander Stoepker (1966) is fotograaf met een voorliefde voor portretten en reportages. Naast werk voor veel bedrijven fotografeert hij ook voor een aantal goede doelen en maakt vrij werk. Opdrachtgevers zijn o.a. Heineken, ING, Randstad, Talpa, ITV, diverse reclame- en mediabureaus en een groot aantal kleinere bedrijven. Jaarlijks doet hij een aantal charitatieve opdrachten in binnen- en buitenland.

Dit is wat je krijgt

Werken met een verhaal

Omdat alle kunstenaars actief betrokken zijn bij heartgallery, is van ieder werk bekend hoe het is ontstaan en waarom het in de heartgallery hangt. Zo weet je precies wat je in huis haalt.

Exclusief bij heartgallery

Ieder werk wordt in een gelimiteerde oplage geproduceerd, exclusief voor heartgallery. Dit doen we natuurlijk om te zorgen dat jouw werk net zo bijzonder blijft als het al is.

Certificaat van echtheid

Alle kunstwerken in de heartgallery zijn in samenwerking met de kunstenaars in gelimiteerde oplage geproduceerd. Dat kunnen we natuurlijk heel makkelijk zeggen, maar we bewijzen het ook door ieder werk van een certificaat van echtheid te voorzien. Op de achterkant van jouw werk vind je een certificaat sticker.

Hoogwaardige productie

Alle kunstwerken van heartgallery zijn met respect voor het werk en de aarde geproduceerd. Ofwel, zo hoogwaardig en duurzaam mogelijk. Voor lijsten gebruiken we FSC-gecertificeerd hout en museumglas, voor de prints waar mogelijk duurzame inkt.

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie