Terug Volgende
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Flowerbath

  Eric van den Elsen
  Formaat
  30 x 40 cm
  Lijst
  40 x 50 cm
  Lijst materiaal
  Zwart houten lijst met passe partout en geslepen glas
  Passe-partout
  wel
  Inclusief
  Je steun aan Aidsfonds

  Totale kosten € 25 per maand

  Informatie kunstwerk

  Dit beeld komt uit een fashion-shoot gemaakt in Thailand met thema “Fashion Flowers , publicatie in JAN Magazine in 2015.

  Eric van den Elsen; “Het model ligt hier op de bodem van een zwembad, met een bepaald gevoel van gelukzaligheid. Tegelijkertijd geeft het water en alle bloemen om haar heen ook een soort spanning, en roept de vraag op ‘waarom ligt ze daar, wat is er aan voorafgegaan, of wat staat er nog te gebeuren’? Vooral het lijnenspel van de tegeltjes geeft een tof grafisch effect”.

  Eric van den Elsen

  Het werk van Eric van den Elsen, geboren in Rotterdam in 1961, kan gekarakteriseerd worden door de natuurlijke levendigheid, filmische stijl en het gevoel voor pure schoonheid.


  Tijdens zijn opleiding fotografie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, ontwikkelde van den Elsen een sterke interesse in de muziek en straat fotografie uit de jaren 70. Sindsdien hebben zijn fotografie projecten hem over de hele wereld gebracht, en nam zijn fascinatie voor verschillende culturen enkel toe. Eric van den Elsen werkt wereldwijd voor een grote verscheidenheid aan lifestyle magazines en fashion labels.

  “Ik draag het Aidsfonds een warm hart toe en hoop hen met de donatie van deze foto een klein beetje te helpen hun doelen te bereiken”.

  Dit is wat je krijgt

  Werken met een verhaal

  Omdat alle kunstenaars actief betrokken zijn bij heartgallery, is van ieder werk bekend hoe het is ontstaan en waarom het in de heartgallery hangt. Zo weet je precies wat je in huis haalt.

  Exclusief bij heartgallery

  Ieder werk wordt in een gelimiteerde oplage geproduceerd, exclusief voor heartgallery. Dit doen we natuurlijk om te zorgen dat jouw werk net zo bijzonder blijft als het al is.

  Certificaat van echtheid

  Alle kunstwerken in de heartgallery zijn in samenwerking met de kunstenaars in gelimiteerde oplage geproduceerd. Dat kunnen we natuurlijk heel makkelijk zeggen, maar we bewijzen het ook door ieder werk van een certificaat van echtheid te voorzien. Op de achterkant van jouw werk vind je een certificaat sticker.

  Hoogwaardige productie

  Alle kunstwerken van heartgallery zijn met respect voor het werk en de aarde geproduceerd. Ofwel, zo hoogwaardig en duurzaam mogelijk. Voor lijsten gebruiken we FSC-gecertificeerd hout en museumglas, voor de prints waar mogelijk duurzame inkt.

  Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie