Terug Volgende
  • Scandinavian farmhouse bedroom interior, wall mockup, 3d render

  Biàn

  Eli Dijkers
  Formaat
  60x90
  Lijst
  Donkerbruine baklijst
  Lijst materiaal
  Hout
  Inclusief
  Je steun aan Aidsfonds

  Totale kosten € 25 per maand

  Informatie kunstwerk

  Eli: “Biàn (change) is overal in China. Steden lijken onvermoeibaar hun eigen geschiedenis te verslinden. Als de bulldozers hun werk hebben gedaan en het beton is gestort, zien we mensen ronddwalen in een nieuwe stedelijke omgeving: uniforme hoogbouw, glimmende auto’s en de onbekende gezichten van de onophoudelijke toestroom van mensen die hun geluk zoeken in de stad.

  Deelnemen aan de verandering of verdwijnen, dat is de keuze waar de bevolking van het moderne China voor staat. Toch zijn er onzichtbare draden die de inwoners van de stad verbinden met 5000 jaar geschiedenis. Af en toe duikt deze verborgen kaart van het verleden weer op. Het leidt de weg door tijden van onzekerheid en kansen.”

  Eli Dijkers

  Eli Dijkers (1978) is geboren en getogen in Nederland. Hij studeerde in 2012 af aan de Academie voor Fotografie in Rotterdam, na te zijn gepromoveerd in de farmacie, nucleaire geneeskunde en oncologie. Sindsdien heeft hij vele erkenningen ontvangen voor zijn fotografische werk, waaronder meerdere eervolle vermeldingen bij de Black & White Spider Awards, een Commended Fotograaf bij de Sony World Photography Awards en verschillende eervolle vermeldingen bij de Monochrome Awards.

  Eli studeerde af aan de Academie voor Fotografie met zijn interpretatie van de stad waar hij woont, Rotterdam, getiteld Temporal Existence. Na zijn afstuderen was hij een van de 12 fotografen die waren geselecteerd om de stad Rotterdam te documenteren. Daarnaast is hij auteur van het in eigen beheer uitgegeven boek Enigma, een confronterende reeks beelden over het dagelijkse leven in de straten van India. Eli’s werk is uitgebreid geëxposeerd in binnen- en buitenland. Zijn werk wordt tentoongesteld in China, de VS, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Griekenland, Denemarken, Duitsland, Slowakije en Frankrijk.

  Dit is wat je krijgt

  Werken met een verhaal

  Omdat alle kunstenaars actief betrokken zijn bij heartgallery, is van ieder werk bekend hoe het is ontstaan en waarom het in de heartgallery hangt. Zo weet je precies wat je in huis haalt.

  Exclusief bij heartgallery

  Ieder werk wordt in een gelimiteerde oplage geproduceerd, exclusief voor heartgallery. Dit doen we natuurlijk om te zorgen dat jouw werk net zo bijzonder blijft als het al is.

  Certificaat van echtheid

  Alle kunstwerken in de heartgallery zijn in samenwerking met de kunstenaars in gelimiteerde oplage geproduceerd. Dat kunnen we natuurlijk heel makkelijk zeggen, maar we bewijzen het ook door ieder werk van een certificaat van echtheid te voorzien. Op de achterkant van jouw werk vind je een certificaat sticker.

  Hoogwaardige productie

  Alle kunstwerken van heartgallery zijn met respect voor het werk en de aarde geproduceerd. Ofwel, zo hoogwaardig en duurzaam mogelijk. Voor lijsten gebruiken we FSC-gecertificeerd hout en museumglas, voor de prints waar mogelijk duurzame inkt.

  Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie