Terug Volgende

Annemarie & Erik #1

Paul Bellaart
Serie
Oplage van 50 - nog 50 verkrijgbaar
Formaat
50 x 40 cm
Lijst
50 x 40 cm
Lijst materiaal
zwart essenhouten lijst achter museumglas zonder passe-partout.
Inclusief
Je steun aan Aidsfonds

Totale kosten € 25 per maand

Informatie kunstwerk

Project de Liefde.

Dit project ontstond spontaan toen een kennis een foto zocht als illustratie in een boek. Zijn vriendin organiseerde een shoot met haar neef en dat was zo prachtig en makkelijk dat het idee voor een boek was geboren. Het is er nooit van gekomen. Maar toen het gerucht ging van een boek kwamen er viavia veel verzoeken voor portretten van stellen. Uiteindelijk hebben we in 2016 in eigen beheer een ‘Make Love’ kalender uitgegeven. Als kadootje voor relaties.

Paul Bellaart

Paul is in 1969 geboren in Leiden. Opgegroeid in Middelburg in Zeeland, VWO afgerond.

Daarna ging hij Rechten studeren in Amsterdam. In zijn 3e studiejaar is Paul overgestapt naar de Kunstacademie in Den Haag. Na zijn stage is hij blijven plakken en heeft veel geassisteert bij diverse fotografen, met Miep Jukkema als grootste inspiratiebron.

Veel in buitenland geweest, ook diverse agenten, maar band met gezin sterker dan verlangen om door te breken in buitenland. Altijd veel gereisd, nu heel graag focus op het prachtige NL. Getrouwd, 3 kinderen.

Paul is een gepassioneerd mens die zich met zijn hele ziel en zaligheid in elk denkbaar project wat hem aanspreekt stort. Of het het verbouwen is van een 100 jaar oude visserboot, de verbouwing van het huis of het bouwen van een studio dat maakt niet uit. En zo toegewijd is hij ook aan zijn werk. Hij gaat er helemaal voor.”

Dit is wat je krijgt

Werken met een verhaal

Omdat alle kunstenaars actief betrokken zijn bij heartgallery, is van ieder werk bekend hoe het is ontstaan en waarom het in de heartgallery hangt. Zo weet je precies wat je in huis haalt.

Exclusief bij heartgallery

Ieder werk wordt in een gelimiteerde oplage geproduceerd, exclusief voor heartgallery. Dit doen we natuurlijk om te zorgen dat jouw werk net zo bijzonder blijft als het al is.

Certificaat van echtheid

Alle kunstwerken in de heartgallery zijn in samenwerking met de kunstenaars in gelimiteerde oplage geproduceerd. Dat kunnen we natuurlijk heel makkelijk zeggen, maar we bewijzen het ook door ieder werk van een certificaat van echtheid te voorzien. Op de achterkant van jouw werk vind je een certificaat sticker.

Hoogwaardige productie

Alle kunstwerken van heartgallery zijn met respect voor het werk en de aarde geproduceerd. Ofwel, zo hoogwaardig en duurzaam mogelijk. Voor lijsten gebruiken we FSC-gecertificeerd hout en museumglas, voor de prints waar mogelijk duurzame inkt.

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie