get_field('vimeo_code');

Ontdek alle werken

Wanneer is iets een werk voor de heartgallery? Dat is heel eenvoudig: als een kunstenaar zich verbonden voelt met Aidsfonds en bereid is werk ter beschikking te stellen. Natuurlijk kijken we vervolgens of het werk een aanvulling is op het assortiment, maar de betrokkenheid van de kunstenaar is de basis. Kunst voor liefde. Veel kijkplezier!

Alle kunstwerken
Filter op kunstenaar

Forbidden fruit

Tara Fallaux Tara: "Ik ben deze serie 'Living on the Edge' begonnen tijdens de eerste lockdown van 2020 in Amsterdam. Omdat ik niet naar buiten kon gaan of mensen kon ontmoeten, begon ik naar objecten in mijn huis te kijken.' Toen ik naar het wereldnieuws luisterde, realiseerde ik me dat we allemaal door collectieve emoties gingen.
Nog 25 werken beschikbaar

Tara Fallaux

Tara Fallaux is documentair, autonoom filmmaker en fotograaf. Persoonlijke autonome verhalen met
een sterke cinematografische stijl is haar uitgangspunt. Fotograaf en regisseur Tara Fallaux studeerde aan de Filmacademie en de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en op Carnegie Mellon University school of fine in de VS. Tara werkt sindsdien als freelance fotograaf en filmmaker en combineert persoonlijke audiovisuele projecten met commercieel werk. Sinds 2020 geeft ze les op de Fotoacademie Amsterdam in One Minute Film Story. Daarnaast is ze medeorganisator van een jaarlijks eendaags fotofestival Buy My Darlings.

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie