get_field('vimeo_code');

Ontdek alle werken

Wanneer is iets een werk voor de heartgallery? Dat is heel eenvoudig: als een kunstenaar zich verbonden voelt met Aidsfonds en bereid is werk ter beschikking te stellen. Natuurlijk kijken we vervolgens of het werk een aanvulling is op het assortiment, maar de betrokkenheid van de kunstenaar is de basis. Kunst voor liefde. Veel kijkplezier!

Alle kunstwerken
Filter op kunstenaar

HOPE

Sander Stoepker Sander: "Deze foto straalt hoop uit. Terwijl ik voor Plan Nederland op één van de meest hopeloze plekken was, een afgelegen dorp in Malawi, werd er een kindje geboren en de moeder overleed dezelfde nacht."
Nog 24 werken beschikbaar

Sander Stoepker

Sander Stoepker (1966) is fotograaf met een voorliefde voor portretten en reportages. Naast werk voor veel bedrijven fotografeert hij ook voor een aantal goede doelen en maakt vrij werk. Opdrachtgevers zijn o.a. Heineken, ING, Randstad, Talpa, ITV, diverse reclame- en mediabureaus en een groot aantal kleinere bedrijven. Jaarlijks doet hij een aantal charitatieve opdrachten in binnen- en buitenland.

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie