get_field('vimeo_code');

Ontdek alle werken

Wanneer is iets een werk voor de heartgallery? Dat is heel eenvoudig: als een kunstenaar zich verbonden voelt met Aidsfonds en bereid is werk ter beschikking te stellen. Natuurlijk kijken we vervolgens of het werk een aanvulling is op het assortiment, maar de betrokkenheid van de kunstenaar is de basis. Kunst voor liefde. Veel kijkplezier!

Alle kunstwerken
Filter op kunstenaar

The Experience

Nanda Hagenaars Dit beeld is geschoten in Nanda's studio in Amsterdam. Nanda: "Het beeld geeft voor mij een bepaalde gevoeligheid en tegelijkertijd een kracht weer. Het vertalen van emoties naar beeld vind ik fijn. Het is een taal, zonder woorden. Daarom noem ik het “the experience”. "
Nog 43 werken beschikbaar

Nanda Hagenaars

Nanda Hagenaars (Waalre, 1988) studeerde International Business and Languages, werkte daarna enkele Jaren in de reclamewereld als officemanager en begon – somewhere in 2015- intuïtief met fotograferen.

“Dat ik een camera vasthad, zorgde ervoor dat ik bezig was met de wereld in het moment. Ik keek, ik observeerde, en ik klikte. Vroeger deed ik dit eigenlijk altijd al in mijn hoofd, als ik bijvoorbeeld lang achterin de auto zat bij mijn ouders, kneep ik één oog dicht, en beeldde me in hoe het zou zijn als die boom bijvoorbeeld een stuk naar links zou staan, en er precies op dat moment een vogel voorbij zou vliegen. Klik. Klik.

Ik vond met fotografie een manier om mezelf te uiten, en daarmee ook te transformeren. Fotografie heeft me geleerd dat ik eigenlijk heel krachtig ben.”

“Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit werk doe en ik wil daarom graag wat “teruggeven.” Daarom steun ik Aidsfonds.”

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie