get_field('vimeo_code');

Ontdek alle werken

Wanneer is iets een werk voor de heartgallery? Dat is heel eenvoudig: als een kunstenaar zich verbonden voelt met Aidsfonds en bereid is werk ter beschikking te stellen. Natuurlijk kijken we vervolgens of het werk een aanvulling is op het assortiment, maar de betrokkenheid van de kunstenaar is de basis. Kunst voor liefde. Veel kijkplezier!

Alle kunstwerken
Filter op kunstenaar

Pitstop

Marjolein van der Klaauw Rode auto met Amerikaanse vlag bij Chevron tankstation.
Deze foto is gemaakt in 2019 onderweg naar Palm Springs, California. Een stop zoals er zovelen zijn in het land en herkenbaar voor iedereen die er weleens doorheen is gereisd.
Nog 50 werken beschikbaar

Castro

Marjolein van der Klaauw De buurt Castro staat vooral bekend als het hart van San Francisco's homogemeenschap. Castro werd bekend als homo-centrum na de Summer of Love in het naburige Haight Ashbury-district in 1967.
Nog 49 werken beschikbaar

Marjolein van der Klaauw

Marjolein van der Klaauw is een Nederlandse fotojournalist en wordt vooral geïnspireerd door andere culturen. Met een achtergrond in Europese Studies en Culturele Antropologie en haar interesse in mensen en culturen, legt ze de samenleving vast via haar blik op de wereld. Langdurig werkt ze aan thema’s die betrekking hebben op de mens in zijn habitat. Zo maakte ze onder andere de series Beach Bodies en werkt ze momenteel aan De Canta Club. Kleur en compositie zijn belangrijk voor het werk van Marjolein.

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie