get_field('vimeo_code');

Ontdek alle werken

Wanneer is iets een werk voor de heartgallery? Dat is heel eenvoudig: als een kunstenaar zich verbonden voelt met Aidsfonds en bereid is werk ter beschikking te stellen. Natuurlijk kijken we vervolgens of het werk een aanvulling is op het assortiment, maar de betrokkenheid van de kunstenaar is de basis. Kunst voor liefde. Veel kijkplezier!

Alle kunstwerken
Filter op kunstenaar

Rianne 10

Marc de Groot Dit beeld komt uit een fashion-shoot voor Vogue Man in 2017, waarin model & yoga docente Rianne ten Haken krachtig geportretteerd is met de favoriete sneaker - van Marc de Groot zelf -balancerend op haar voet.
Nog 0 werken beschikbaar

Marc de Groot

Marc de Groot (1964) is een fashion- en portret fotograaf die de spontane vitaliteit bij mensen weet vast te leggen in zijn werk. Zijn energieke, dynamische beelden hebben bijgedragen aan de signatuur van grote Nederlandse modebladen zoals Vogue, Glamour, LINDA., L’HOMO en ELLE. Zijn internationale werk omvat campagnes voor o.a. Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Levi’s en Calvin Klein. Hij woont met zijn vrouw, zoon & dochter in Amsterdam.

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie