get_field('vimeo_code');

Ontdek alle werken

Wanneer is iets een werk voor de heartgallery? Dat is heel eenvoudig: als een kunstenaar zich verbonden voelt met Aidsfonds en bereid is werk ter beschikking te stellen. Natuurlijk kijken we vervolgens of het werk een aanvulling is op het assortiment, maar de betrokkenheid van de kunstenaar is de basis. Kunst voor liefde. Veel kijkplezier!

Alle kunstwerken
Filter op kunstenaar

The Surfer

Jill Noteboom "De westkust van Amerika, San Clemente. Een koude mistige ochtend. Een surfer die geduldig afwacht tot de kalme stilte om hem heen langzaam zal veranderen in meer levendig en beweeglijk water."
Nog 50 werken beschikbaar

Ray of Purple

Jill Noteboom "Schemering. Taghazout, Marokko. Vlak voordat de zon onder gaat, ontstaat er aan een klein plein aan de kust van Marokko, een zachte paarse lucht. Vlak voordat de straatverlichting aangaat, staan de lantaarns als stille bomen aan de rand/rondom van het pleintje."
Nog 50 werken beschikbaar

Jill Noteboom

“Ik gebruik mijn camera om op avontuur te gaan. Overal ter wereld ben ik op zoek naar de relatie tussen mens, natuur en hun verhaal. Ik portretteer mensen in een onopgemerkt ogenblik. Mijn stijl is clean, minimal en filmisch.”

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie