get_field('vimeo_code');

Ontdek alle werken

Wanneer is iets een werk voor de heartgallery? Dat is heel eenvoudig: als een kunstenaar zich verbonden voelt met Aidsfonds en bereid is werk ter beschikking te stellen. Natuurlijk kijken we vervolgens of het werk een aanvulling is op het assortiment, maar de betrokkenheid van de kunstenaar is de basis. Kunst voor liefde. Veel kijkplezier!

Alle kunstwerken
Filter op kunstenaar

Valley of the moon

Frederique Peckelsen In de Wadi Rum woestijn, die ook wel de Vallei van de Maan genoemd wordt, regent of stormt het zelden. Maar deze ene dag, ergens in de verte, naderde een storm. De lucht werd langzaam donkerder en het diep gekleurde oranje zand leek onrustig te worden. In deze uitgestrekte vlakte met bergen die zich als muren opwerpen, voel je je zowel vrij als gevangen met een storm die steeds dichterbij komt.
Nog 42 werken beschikbaar

In between

Frederique Peckelsen Direct naast een oude militairen post in het Atlasgebergte van Marokko, nog steeds bemand en sterk bewapend, liep een slingerweg door een berglandschap met fel gekleurde bergen. Het sterke contrast tussen de donkere schaduwkant, en het prachtig gekleurde zand van de berg aan de linkerkant, kwam perfect overeen met enerzijds het gevoel van vreugde bij het zien van zo’n bijzonder landschap en anderzijds de spanning van het stoppen en fotograferen vlak naast een bewapende militaire post, ergens diep in de bergen, ver weg van huis.
Nog 49 werken beschikbaar

Frederique Peckelsen

Frederique is gefascineerd door de invloed van landschap en omgeving op mensen, en hoe daaruit deels hun cultuur en religie gevormd worden. Mensen vinden verklaringen en oplossingen in de vorm van goden, rituelen, versiering en kleding die passen bij de obstakels die het leven en de natuur hen opwerpen. In haar werk is zij op zoek naar de onzichtbare magie van de aarde. Een gevoel van mysterie, dreiging en eenzaamheid komen samen in haar beelden, waar de mens slechts een klein onderdeel van het grotere geheel is.

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie