get_field('vimeo_code');

Ontdek alle werken

Wanneer is iets een werk voor de heartgallery? Dat is heel eenvoudig: als een kunstenaar zich verbonden voelt met Aidsfonds en bereid is werk ter beschikking te stellen. Natuurlijk kijken we vervolgens of het werk een aanvulling is op het assortiment, maar de betrokkenheid van de kunstenaar is de basis. Kunst voor liefde. Veel kijkplezier!

Alle kunstwerken
Filter op kunstenaar

Flowerbath

Eric van den Elsen Dit beeld komt uit een fashion-shoot gemaakt in Thailand met thema “Fashion Flowers , publicatie in JAN Magazine in 2015.

Eric van den Elsen; “Het model ligt hier op de bodem van een zwembad, met een bepaald gevoel van gelukzaligheid. Tegelijkertijd geeft het water en alle bloemen om haar heen ook een soort spanning, en roept de vraag op ‘waarom ligt ze daar, wat is er aan voorafgegaan, of wat staat er nog te gebeuren’? Vooral het lijnenspel van de tegeltjes geeft een tof grafisch effect”.


Nog 23 werken beschikbaar

Eric van den Elsen

Het werk van Eric van den Elsen, geboren in Rotterdam in 1961, kan gekarakteriseerd worden door de natuurlijke levendigheid, filmische stijl en het gevoel voor pure schoonheid.


Tijdens zijn opleiding fotografie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, ontwikkelde van den Elsen een sterke interesse in de muziek en straat fotografie uit de jaren 70. Sindsdien hebben zijn fotografie projecten hem over de hele wereld gebracht, en nam zijn fascinatie voor verschillende culturen enkel toe. Eric van den Elsen werkt wereldwijd voor een grote verscheidenheid aan lifestyle magazines en fashion labels.

“Ik draag het Aidsfonds een warm hart toe en hoop hen met de donatie van deze foto een klein beetje te helpen hun doelen te bereiken”.

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie