get_field('vimeo_code');

Ontdek alle werken

Wanneer is iets een werk voor de heartgallery? Dat is heel eenvoudig: als een kunstenaar zich verbonden voelt met Aidsfonds en bereid is werk ter beschikking te stellen. Natuurlijk kijken we vervolgens of het werk een aanvulling is op het assortiment, maar de betrokkenheid van de kunstenaar is de basis. Kunst voor liefde. Veel kijkplezier!

Alle kunstwerken
Filter op kunstenaar

White Arches

Amy Barratt-Jones Alle werken zijn ontstaan vanuit een verlangen naar rust. Even weg uit je hoofd, maar in het nu bezig zijn. Adem halen. Just breathe. Dat is bij elk werk het uitgangspunt.
Nog 5 werken beschikbaar

Amy Barratt-Jones

“Tekenen, schrijven, creëren is altijd onderdeel van mijn leven geweest. Het haalt me ​​uit mijn hoofd en in iets dat volkomen natuurlijk voor mij is. De tijd vliegt. Ik vergeet mijn zorgen. Ik leef in het nu. En leven in het nu maakt mij het meest gelukkig. Daarom heb ik besloten om mijn ‘nu’ te volgen, mijn dromen te volgen en mijn kunst met de wereld te delen. De werken die ik maak stralen allemaal een vorm van rust uit. Ze schreeuwen niet maar gaan op in de omgeving, complementeren de ruimte. Dat wil ik ook met mijn kunst bewerkstelligen dat mensen een momentje van rust ervaren. Alle werken zijn volledig handgemaakt en ook al zijn ze soms hetzelfde, ze zijn allemaal uniek. Ik gebruik geen mallen of andere hulpmiddelen maar werk intuïtief.
Ik hoop echt dat als je naar mijn kunstwerken kijkt dat je even stopt met waar je mee bezig bent en de aanwezigheid van het ‘nu’ voelt. Ik hoop dat ik je even uit je hoofd en in je hart kan halen. ​Als dat gebeurt, zit mijn werk erop. ​Liefs, Amy​”
Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie