Hoe werkt het

Hoe komt een werk in de heartgallery? Wat kost een werk per maand en hoe lang mag ik het in huis hebben? Antwoorden op al deze vragen en meer, vind je hier.

De mooiste werken van mooie mensen

Kunst is subjectief, liefde universeel. Liefde voor mensen, dieren, muziek en ook voor kunst. Heartgallery is kunst voor liefde en verhuurt werken van kunstenaars met een heel groot hart. Zij stellen hun werken kosteloos beschikbaar voor reproductie in een vastgestelde oplage. De opbrengst gaat naar Aidsfonds. Lees hier alles over heartgallery.

PB samen
PB samen

Heartgallery houdt van mensen

Zonder de inzet en passie van onze kunstenaars, geen heartgallery. Zo eenvoudig is het. Bij de opzet van heartgallery, heeft Aidsfonds een ronde gemaakt langs de top van de Nederlandse fotografen (andere kunstvormen volgen nog). De vraag: mogen wij een werk van jou produceren, verhuren en inzetten voor aidsbestrijding? Het meest gehoorde antwoord: Ja natuurlijk! Ongelooflijk dankbaar zijn we voor deze steun.

Vast maandbedrag

Ieder kunstwerk in heartgallery kost 25 euro per maand. Het verschil in waarde wordt zichtbaar in het restbedrag dat je na de huurperiode betaalt als je het werk wil kopen. Bij een duurder werk is het restbedrag hoger, maar het maandbedrag gelijk. Dit doen we om alle werken voor iedereen even bereikbaar te houden.

Hoe kies je een kunstwerk?

Liefde op het eerste gezicht. Het maakt alles makkelijker. Soms laat de liefde echter even op zich wachten. Hoe kies je dan het kunstwerk van je dromen? Een paar praktische tips:

  • Kies instinctief. Eerste ingeving is vaak de beste.
  • Overleg indien van toepassing met je partner en kies iets waar je beiden blij van wordt.
  • Bedenk vooraf waar je het werk wil gaan hangen en kijk goed naar de formaten van een werk. Verhouding is alles.

Duur van de huur

Contracten met heartgallery duren minimaal 1 jaar. Echter, als je een kunstwerk iedere dag ziet, vergroei je er toch een beetje mee. We kunnen ons goed voorstellen dat je er eigenlijk nooit meer afscheid van wil nemen. Het goede nieuws is dat dat ook niet hoeft! Je kunt zo lang blijven huren als je wilt, maar na een jaar of bijvoorbeeld 3 jaar kopen kan ook.

Verzending en verzekering

Nadat we jouw kunstwerk met veel liefde en bubbeltjesfolie hebben ingepakt, versturen we het naar jou via onze eigen koerier. Na ontvangst is de verzekering van het kunstwerk aan jou. Is niet heel ingewikkeld, maar zorg voor voldoende dekking op de inboedelverzekering.

Voor bedrijven

Speciaal voor bedrijven met een hart voor kunst en voor de maatschappij is heartgallery gestart met een aanbod voor het bedrijfsleven. Dit betekent vooral dat we graag samen met u kijken naar de mogelijkheden binnen uw kantoor of bedrijfspand en vervolgens een overeenkomst op maat maken. Afhankelijk van de hoeveelheid werken, wel of geen vermelding van heartgallery en waar de werken komen te hangen.

Geïnteresseerd? Klik hier en we maken graag een afspraak.

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie