Heartgallery missie

Kunst voor liefde. Dat is het motto dat centraal staat bij heartgallery. Met kunst genereren we financiële middelen die we inzetten te bestrijding van aids en hiv. Dit kunnen wij doen door de belangeloze medewerking van kunstenaars. Heartgallery is een initiatief van Aidsfonds.


Aidsfonds

Met de steun van trouwe supporters en donateurs zetten we ons in voor iedereen die met hiv en aids te maken heeft. In Nederland en in de rest van de wereld. We gaan voor een wereld zonder hiv en aids.


Nieuwe kunstwerken? Leuke nieuwtjes?

Wil je weten welke nieuwe werken er verschijnen in de gallery? Of welke nieuwe kunstenaars zich bij ons aansluiten? Blijf ons volgen en wij zorgen dat jij als eerste op de hoogte bent van leuke nieuwtjes. Laat je gegevens achter en we zullen je regelmatig, maar zeker niet te vaak, een update sturen.


Zoek je contact?

Stuur een email naar heartgallery@aidsfonds.nl of bel 020-344 63 81.


Kunst voor liefde?

We werken continu aan een zo fraai en breed mogelijke collectie. Ben je kunstenaar en wil je meer weten over heartgallery? We vinden het leuk om kennis te maken en vertellen je graag alles. Stuur een mail naar heartgallery@aidsfonds.nl of bel 020-344 63 81.

Heartgallery gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie